måndag 3 september 2007

Datorer och sladdar...


Jag skulle egentligen lägga in bilder från vårt sovrum. Nu har jag upptäckt att jag inte tagit med mig kamerasladden (ännu ett skäl till att köpa en ny dator snart nog) så det får bli nästa gång jag lånar en dator (och har sladden med mig...) Jag lägger däremot upp några bilder från butiken Gröna systrar som jag inte visat er.

8 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Där skulle man kunna bli en anings fattigare kan jag se!! Mysiga bilder! Hoppas att du får med dig sladden nästa gång..hi hi...Kram från mig!

Poppins sa...

Verkligen fina saker, de har där. Brickbordet med ljus och snäckor såg mysigt ut. Ja, det fanns mycket som jag skulle vilja ha...
På tal om det, mitt smidesställ köpte jag för flera år sedan på en utförsäljning, så om det finns liknande att få tag på har jag ingen aning om. Efter jag köpt det, fick det stå mer eller mindre oanvänt - tog fram det till julbordet och buffébordet. Men så kom jag på att alltid ha det framme som förvaringsställ när jag tittad i förra numret av Drömhem. Kolla där om det står var det stället kan komma ifrån. Det var i reportaget om kvinnan som bodde i ett gult 1700-talshus.
kram

Poppins sa...

Hihi - titta in till Tildes Hus. Där är en bild från Forexmässan med ett exakt likadant ställ!

Poppins sa...

Nej - såg nu att det TRE våningar.

Anonym sa...

Ah* Ja det var just det, alla som jag sett har 3våningar... Ja jag letar vidare vettu;)

Maria sa...

Så läckert med den där baktrågsställningen! Jag har ett sådant gammalt tråg...

Anonym sa...

Superhärliga bilder! :)

Anonym sa...

Maria:Synd att du inte har flera-det ser läckert ut!
Signe:Tack söta du!=)