lördag 25 augusti 2007

Gröna systrar


Här kommer lite bilder från butiken jag besökte den här veckan. Har många fler, men det gick så trögt att lägga upp dem att det får bli fler senare. Det var väldigt mysigt där, när vi kom låg filtar utlagda på gräsmattan som man kunde sitta på medan man njöt av det goda fikabrödet. Vi åt alla (i sällskapet) en urgod ananaspaj. Vi satt där och väntade att Feng shui experten skulle börja berätta, men efter vi väntat ett bra tag började vi skruva på oss, liksom andra som satt och väntade på samma sak som oss. En ur vårt sällskap gick och frågade när hon skulle börja, men fick då veta att hon inte skulle berätta inför oss alla utan vi fick gå fram och ställa frågor så svarade hon på dem. Oj oj, jag som har jättesvårt att komma på frågor så där rakt av, så vi fick tipset om några böcker som var läsvärda istället. Den ena hade jag redan, "Feng shui för hem och trädgård" och "Feng shui för svenska trädgårdar". Den sistnämnda ska jag se till att låna, så jag kan tyvärr inte ge några tips förutom det trist nog. Hade fullt upp med att måla i går, har tagit ett krafttag i sovrummet som var hemskt murrigt, bilder kommer när det blir klart!=) Tack för alla söta kommentarer! Hoppas ni får en trevlig helg! Kram!

4 kommentarer:

Poppins sa...

Oj, det lät väl lite knepigt - att inte prata lite först inför er alla. Annars borde man få ha vetat om det så ni kunde ha förberett frågorna i förväg.
Butiken verkar vara fylld av snygga saker som måste ha varit svårt att motstå.
kram

Anonym sa...

Ja eller hur!? Kan lova att butiken var svår att motstå!;)

Anonym sa...

Va mycket fint de hade där! Vilken besvikelse att Feng shui föreläsaren inte höll föredrag för er alla samtidigt!..det ger ju kanske lite mer än att bara ha några få frågor!..

Anonym sa...

Ja eller hur! Dessutom ville man inte bombardera med frågor då eftersom fler ville fråga.