lördag 27 oktober 2007

Katastrofområde


Här hemma finns mycket plats i hall och kök just nu, sämre är det med resten av huset för där står kyl, frys, stolar, köksskåp mm packat så att man får trycka sig mellan möbler för att ta sig fram överhuvudtaget. Jag fick ett ryck igår och målade lister i hallen två gånger och ska lägga det sista lagret ikväll, lika bra eftersom jag kommer att vara rädd om den nya mattan, den fulingen som ligger där nu kan gärna få skvättas ner lite. Jag älskar att slippa maskera, bara ta penseln och svischa på lite färg utan en massa tråkigt förarbete;). Jag håller tummarna för att den nya mattan ligger snyggt inlagt imorn vid samma tid. Snart är det dags för mig att fylla år och jag hade gärna haft det här härliga fatet med kupan att lägga godsaker under.

Foto: Lavenderfields.se

tisdag 23 oktober 2007

Valptider

Måste bara visa världens sötaste valp, så bedårande söt! Nu var det några år sedan hon var så här liten men man smälter varje gång man ser kortet.

lördag 20 oktober 2007

Haft en paus


Jag har varit borta ett tag, haft en liten paus eftersom bl.a skolarbetet krävde det. Sedan har jag återigen varit förkyld trist nog. Det var meningen att vi skulle få en ny matta inlagd i helgen, men mattan hittade inte till vår adress så det blev inget den här helgen. Men nästa helg ska det bli av får jag hoppas, är så less vår matta i hallen (70-tal). Jag kommer gatanterat att lägga ut bilder från vårt kök och hall då det blir klart=).

söndag 7 oktober 2007

Inhandlat

Idag åkte sambon och jag på en tur och tänk att det fick följa med en sak hem också... En jättefin kruka som jag nu ställt på bron, fyllt med mossa och en murgröna som börjat skifta i rött. Kommer att ha fullt upp den här veckan så jag kanske har lite knapert med inlägg och ha svårt att svara. Men jag tittar in hos er så fort jag kan och svarar på era kommentarer!
Ps har läst era söta kommentarer ang dörren, har varit dålig på att kommentera dem också, men kommer så snart jag hinner-lovar!!!

onsdag 3 oktober 2007

Dörr före och efter

Poppins bad om att få se mer av vår dörr, så jag passar på att visa hur den såg ut INNAN vi målade den också, gräsligt ful även om själva dörren är fin. Hundar som krafsat på den och märken efter händer efter mycket öppnande. Eftersom vårt hus är timrat och mörkt ville vi ha en färg som lyste upp.

Och nog lyste det upp! Hela huset fick ett lyft i och med att dörren fick färg, eller vad säger ni? Vitt hade inte passat här;)
Nu på morgonen har jag strykit nysydda gardiner och hängt upp i köket, det blev lite ljusare när lister och fönster blev målade. Det är snart dags att lägga in ny matta i kök och hall så jag tänkte ni ska få se dessa rum då.
Ha en bra dag!!!

måndag 1 oktober 2007

Dekoration

Har målat i köket, grundat alla lister och fönster och lagt första lagret med "riktig" färg, väntar med spänning tills ikväll då jag kan lägga på det sista lagret=)
För några år sedan plockade jag in en ganska stor kvist som jag dekorerade till jul med glaskulor, glasdroppar, ljus med ljushållare mm. Kvisten har hängt med ett tag och jag tror det börjar bli dags att plocka in en ny, den känns lite skranglig och torr. Dekorationen och kvisten fick dock hänga kvar även efter jul. Bilderna är värdelösa så ha överseende!