fredag 24 oktober 2008

Det går så trögt så trögt på nätet för tillfället... Och jag som är så otålig hanterar det inte speciellt bra, försöker öppna upp flera sidor så att jag har någonting att läsa hela tiden men då stannar det upp och allt låser sig *grrr*. Det är nog dags att sussa men sitter här och vakar eftersom sambon skulle ta en "liten provtur" med vidundret (aka krigsjeepen). Den lilla turen verkar ha sträckt sig till att bli en lång provtur eller så sitter han fastkilad mellan ett par granar efter att ha utmanat ödet och åkt in efter en trång stig (jo, det kan vara helt möjligt-been there, done that...).


Det är lite sorgligt att alla vackra löv har lämnat sin plats på träden för att lägga sig... överallt, på gräsmattan, på trapporna, i dammen, i krukor, på verandan osv osv. Lönnen bredvid huset är alltid hotad den här tiden på året av sambon, men då snön kommer glöms allt gråll bort och allt är frid och fröjd tills solen tittar fram och smälter bort snön, eller ska jag säga smälter fram alla bortglömda löv?! Då tar han fram hoten igen och jag får snabbt se till att ta bort alla form av spår efter den så är allt lugnt tills det blir höst igen och så håller vi på.

Ha en skön helg och njut av alla färger-snart är det över.

Update:Jodå, jag hade lite rätt ändå. Jeepen hade lagt av 4km från huset och naturligtvis hade han inte mobilen med sig och klockan var runt 23, dvs helt svart ute... Han hade jättetur när en bil ville (eller blev tvungen att) stanna så att han fick lift den mesta av vägen.

4 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Jättefina höstbilder du bjuder på:)
Ha en fin helg.
Kram Lallis

Designe sa...

Wow, så fina höstbilder! Läckert när löven lagt sig i trappen så där! Tur att din sambo tog sig hem ändå då!
Kram :)

Lärarbostaden i grönskan sa...

Hejsan!

Tack för kommentarerna hos mig! Blir alltid så glad när jag ser att nya läsare hittat till min blogg! Detta trots att jag är lite seg med att göra nya inlägg...Stackars din man! Och stackrs dig som fick sitt uppe och vänta oroligt! Tur att han tog sig hem... Håller med dig om att löven är vackra där de ligger på marken. Men trots det ska jag nog räfsa lite den här veckan när jag har höstlov, och det bara för att jag fått en ny räfsa i födelsedagspresent+ att det är så härligt att vara ute! Ett tips är att lägga löven i rabatter och trädgårdsland som skydd för snön och då jordförbättrar du ju dessutom!Ha en fin vecka!

Kram

Lily of the valley sa...

Härliga höstbilder du bjuder på!

Ha en trevlig helg
Kram Lily