onsdag 30 april 2008

Hoppas alla ni har en jättetrevlig valborg! Kram på er!

måndag 28 april 2008

Äventyr

Nu har jag varit ute på äventyr minsann... Eftersom sambon är borta i några dagar så är därmed vår bil också det. Då är det jeepen som finns kvar åt mig. Den har jag dragit mig för att använda i det längsta kan jag lova. En jeep som är nästan lika gammal som mina föräldrar... Om man råkar glömma lyset, blinkers eller liknande på så är batteriet garanterat tomt på kräm när man ska starta. I vilket fall så fick jag ta den idag när jag skulle hälsa på en kompis. När jag kommit en mil närmare målet så började det ryka och lukta bränt... typiskt min otur! Ringde sambon och fick frågan om jag lagt ur handbromsen... Ehh, var den i då?
Tittade men tyckte den såg helt urkopplad ut.
Men tydligen var den i ändå...
Så nu får jag hoppas att de tidigare dåliga bromsarna håller ett litet tag till.

Nu ska jag sussa!

måndag 14 april 2008

Bonjour Paris

Förra veckan när jag och sambon satt i soffan säger han helt plötsligt.
-Jag tänkte att du och jag ska åka till Paris.
Jag: -Ehhh, ska jag ta tempen på dig eller?
Jag har alltid velat åka ända sen jag började läsa franska på gymnasiet. Och ja snart bär det iväg. Inget är dock bokat eftersom jag har så mycket i skolan just nu, men kanske senare i maj eller juni, annars får vi ta det i september. Då hinner jag träna upp min franska också.
Igår shoppade jag lite grejer, sandaler på Wedins, rockig t-shirt på Carlings och lite annat smått och gott. Om kameran går med på det så kommer en bild senare.

Ha det gott!