lördag 31 maj 2008

Hi hi* Igår hämtade vi det nya kylskåpet, det blev inget bulligt 50-talsliknande skåp. Men ett som passar vår frys. Bara att det är nytt med bättre förvaring gör att jag blir glad. När det gäller kameran så har jag hittat ungefär tre olika som jag väljer mellan, blir tokig om jag inte får fota snart! Idag ligger solen och vilar i molnen, är lite skönt för nu har jag hunnit att dammsuga och torka golven inne-det måste ju också göras emellanåt. Något annat jag köpte igår var vit färg till furubordet jag hämtat hos mina föräldrar. Det blir nog finfint att ha det ute på verandan.

torsdag 29 maj 2008

Snart är det helg IGEN. Haft fullt upp den här veckan men det börjar att sakta av som tur är. Har handlat pelargoner, bacopa och lobelia idag, de ska planteras i helgen. Det är inget bestämt vad som händer till helgen förutom planteringen, men god mat ska vi äta. Har precis bakat en smulpaj med hallon och rabarber*mmm*. Formarna ovan är fyllda med digestivesmulor, rabarberröra och smaksatt creme fraiche.

lördag 24 maj 2008

Det är nu hög tid att beställa en systemkamera, det ska göras nästa vecka men jag är fortfarande osäker på vilken jag ska ha!!! Max 6000kr tänker jag lägga, ska kolla upp lite fler tester sen så klickar jag hem den jag tycker bäst om. Är så less på att ha en kompaktkamera som bara strular och är olydig. Strax ska jag och sambon iväg på logfest för att träffa kompisar vi inte sett på många långa månader. Hoppas ni har en jättefin helg! Kram

fredag 23 maj 2008

Trevlig helg!

måndag 19 maj 2008

Sol


Äntligen börjar det bli varmare igen så att man kan sitta ute på inglasade verandan=).
Ska nog avnjuta middagen där ikväll. Handlat saker till trädgården idag, markduk, lite vattenväxter mm.

söndag 18 maj 2008

Helg

Nu har jag planterat lite blommor och ska snart fortsätta med att göra klart landet som min sambo håller på att timra ihop. Blev utbjuden på mat av svärföräldrarna igår, inte helt fel!

fredag 16 maj 2008

Äntligen helg!

YES! Nu är det helg! Har verkligen längtat, haft så mycket att göra. Nu ska jag mest bara ta det lugnt. Åt grillad lax med potatis och kräftröra (recept ut ICA's tidning) riktigt mumsigt måste jag säga! Nu är min morotskaka klar så blir det kaffe=) Ha en mysig helg!

söndag 11 maj 2008

Rensning


Idag har jag rensat i landet, herregud vad ont i ryggen jag fick! Gick som en fällkniv de första minutrarna efter jag stått på knä i landet och letat efter ogräs som försöker ta över det de kan... Helgen har varit underbar med sol och värme-ljuvligt! Har ätit gott och grillat för första gången i år. Har även städat verandan och burit upp stolar och bord dit och gjort lite mysigt med värmeljus och blommor. Trist nog verkar det fina vädret fara sin kos nu, för det duggar lite ute.

lördag 3 maj 2008

Butik


Hittade den här butiken när jag slösurfade på nätet. Det här söta förklädet skulle jag kunna tänka mig stå och baka goda kakor i.
Foto:Sivletto

Vår


Det är en sån härlig tid just nu-älskar våren!
Har påtat i trädgården, petat ner några krassefrön i en låda med jord och hoppas nu att de tar sig snabbt. De ska sen få klättra uppför en vägg på vår uteplats medan vi sitter och dricker kaffe och sju sorters kakor.
Var till en kompis och red hennes nya hästar igår, härligt! Den jag red fick frispel och stegrade sig flera gånger och stack en bit=mindre härligt.
Har uppdaterat min länklista och lagt till några nya fina länkar.